Leadgeneratie voor rijscholen

Van leads naar KLANTEN

Online marketing campagnes werken zowel voor zichtbaarheid als voor verkoop.

Het bekendste social media bedrijf ter wereld: Facebook. Ondanks de wat negatieve publiciteit af en toe is dit nog steeds het platform met de meeste gebruikers èn met de meeste dagelijkse gebruikers ter wereld.

Het spreekt daarom voor zich dat Facebook nog steeds voor elk bedrijf een fantastisch marketinginstrument is. Maar hoe bereik je precies jouw doelgroep tussen al die mensen? Het beheer van jouw Facebook marketing uitbesteden is dan een logische optie, wij hebben daar namelijk onze experts voor.

Gebruik Facebook Ads om doelgericht meer mensen te bereiken met jouw merk en aanbod

Het grote voordeel van adverteren via Facebook is dat we heel specifieke doelgroepen kunnen instellen. De doelgroep die we targetten hoeft uw merk en product of dienst nog niet te kennen.

Door hun gegevens, kenmerken en interesses nauwkeurig in te stellen, zorgen we ervoor dat uw advertentie(s) onder de juiste mensen te zien is. Uiteraard hangt een goede campagne van meerdere factoren af.

Sips Online Marketing is een gecertificeerd bedrijf.

Voor wie

✔️ Voor ambitieuze ondernemers die hun rijschool graag naar het volgende niveau willen tillen.

✔️ Als je al een fijne klantenkring hebt opgebouwd en het nu tijd vindt worden voor een stap verder. Je wilt kwalitatief je bedrijf verder laten groeien. Zodat je meer rust en vrijheid krijgt om te doen wat jij wilt.

✔️ Voor rijschool ondernemers die naast het uitbesteden ook vooraf en tussentijds willen sparren over hun online marketing-,  Facebook- of Instagram strategie.

Wat onze klanten zeggen

“Robin is snel, betrouwbaar, flexibel en levert enorme grote en goede kwaliteit. Hij denkt mee, en kan zelfstandig opereren, hij heeft aan een woord genoeg. Een verademing als je goede support zoekt, die ook up to date snel dingen voor je kan neerzetten. Robin is erg betrouwbaar, eerlijk en ook een vakman. Wil je online groeien, dan is Robin je man!” – Yvette Hooites Meursing

“Sips Online Marketing B.V. Helpt daar, waar grote marketingskantoren tekortschieten. De persoonlijke samenwerking die wordt geboden is zeer aan te raden!” Nick van Nunen, eigenaar Pepp.fit Roosendaal

Vraag jouw strategiegesprek aan