Visie

Wij worden blij van goede resultaten, dus die leveren wij ook altijd bovengemiddeld. Wij zijn een familiebedrijf. We houden van vreugde en positiviteit delen met elkaar. Dat doen we binnen onze famille en dat willen we ook in ons werk verweven. Wij vinden creëren en samenwerken de belangrijkste vorm van verbinden.

Over Sips online marketing

Laten we gelijk met de deur in huis vallen.
Onze passie is ons leven: Online Marketing en webdesign.

We ondersteunen onze klanten als één team, vanuit een breed scala aan digitale oplossingen, om zo samen het maximale (online) rendement te behalen.

Wat voor ons belangrijk is, is een goede relatie opbouwen en samenwerken met onze klanten. Liefst langdurig.

Je kunt altijd van ons op aan. Als er bijvoorbeeld iets niet goed gaat met je website, fixen wij het razendsnel (ook buiten kantooruren).

We hebben plezier in wat we doen en zo inspireren we ook
onze klanten!

 

De kanjers van
SOM marketing

Robin Sips

Toen Robin 16 jaar oud was hielp hij mee om de website van zijn ouders te onderhouden. Het begon als een hobby en deze hobby werd uiteindelijk een goedlopend bedrijf. Robin schakelt snel, is accuraat en doelgericht. Hij gaat voor optimale verbinding tussen klanten.

Miranda Sips

Getrouwd met Robin, wat op zijn tijd al een hele opgave is. Maar dat kan ze wel handelen, want Miranda is heel standvastig en gestructureerd. Ze heeft 6 jaar ervaring in webdesign en marketing.
Miranda is gespecialiseerd in het bouwen van websites voor vrouwelijke ondernemers en het maken van salespagina’s.

Laten we samenwerken!